Het Zeehuis vormt de ideale groepsaccomodatie voor scholen, families, vriendengroepen, verenigingen en teambuilding. U kunt voor een gezamenlijk verblijf gebruik maken van de speciale faciliteiten van Het Zeehuis. In overleg kunt u de grote zaal en bijbehorende keuken reserveren. Voor grote groepen kunt u gebruik maken van extra faciliteiten als de afwasmachine, het grote fornuis, de groepskoffiezetmachine en de grote pannen. De maximale grootte van de groepen is ongeveer 60 mensen.

De kleine zaal wordt vanaf 1 januari 2024 vooral gebruikt door onze individuele leden en alleen bij uitzondering verhuurd worden. Uiteraard hoort de hal niet bij de verhuur. Bij het aanmeldsecretariaat kunt u informeren naar de mogelijkheden of dien direct een reserveringsverzoek in.

Let op: uw verzoek moet beoordeeld worden op beschikbare capaciteit: de ontvangstbevestiging van uw verzoek is nog niet de bevestiging van een reservering!

Bent u op zoek naar georganiseerde groepsactiviteiten in de buurt van Bergen aan Zee? Bezoek de website van Go With the Flo voor een overzicht van de mogelijkheden.

Aankomst en vertrek voor groepen

De aankomsttijd voor groepen is vanaf 14.00 uur, de vertrektijd is voor 12.00 uur .
Tussen 11.00 uur en 12.00 uur (vertrek) is er dan voor de scholen nog gelegenheid om -samen met de huiswacht(en) te controleren of alles netjes is achtergelaten en of alle spullen zijn meegenomen.

Op de dag van aankomst kan de bagage tussen 12.30 uur en 13.30 uur bij Het Zeehuis worden afgeleverd en op een door de huiswachten toegewezen plaats worden neergezet.

Van de vertrekkende groep verwachten wij dat de bagage tussen 11.00 uur en 12.00 uur, maar uiterlijk voor 12.30 uur is opgehaald.

Het doel van deze afspraken is om te voorkomen dat er -vooral- bij groepenwisseling problemen ontstaan. Een aankomende groep komt graag zo vroeg mogelijk naar Het Zeehuis, terwijl een groep die vertrekt, dit graag zo laat mogelijk doet.

Informatie

Natuurvriendenhuis Het Zeehuis Verspijckweg 5 1865 BJ Bergen aan Zee
088 0990988 (lokaal tarief)
Netwerk Nivonhuizen