Natuurvriendenhuis
Het Zeehuis
Welkom in Bergen aan Zee
Direct boeken
Natuurvriendenhuis
Het Zeehuis
Welkom in Bergen aan Zee
Direct boeken
Natuurvriendenhuis
Het Zeehuis
Welkom in Bergen aan Zee
Direct boeken

Hieronder een overzicht van de activiteiten die vanuit het Zeehuis worden georganiseerd.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de meeste activiteiten voorlopig opgeschort.

Expositie Rob Liefveld

29 juni t/m 31 augustus 2021 in de hal van Het Zeehuis

In 2012 studeerde Rob Liefveld af aan de Fotovakschool in Amsterdam met een portfolio van landschapsfotografie en een business flyer. Belangrijke thema’s in zijn fotografie zijn structuren, lagen en lijnen. Zijn afbeeldingen zijn vaak minimalistisch en leeg, soms dromerig; met als doel een indruk van intrigerende rust bij de kijker achter te laten.

meer informatie: robliefveld.nl

Expositie Cyril Wullems

4 mei t/m 29 juni 2021 in de hal van Het Zeehuis

Cyril Wullems is een amateurschilder die pas na zijn pensionering met schilderen is begonnen. Wel heeft hij tijdens zijn arbeidzame leven altijd veel getekend en gefotografeerd wat zijn gevoel voor compositie heeft versterkt. Daarbij volgde hij enkele korte tekencursussen waaronder die van Frits de Nooijer.

Bij de Anders Actieven In Egmond aan den Hoef is hij bij Cees Broersen begonnen met schilderen. Waar hij veel geleerd heeft op het gebied van kleurenleer en het mengen van kleuren. Maar ook van atmosferisch perspectief en compositie.

Na een periode van ongeveer vijf jaar bij de Anders Actieven meldt Cyril zich aan bij de teken- en schildervereniging Tintoretto in Heiloo waar hij een cursus olieverf schilderen bij Karin van Bodegom volgt. Zijn inspiratie vindt hij vooral in landschappen hoewel hij ook portretten en stillevens schildert. Zijn schilderijen komen vaak tot stand in zijn atelier maar ook buiten op locatie. Zijn stijl is realistisch op een min of meer impressionistische manier met af en toe uitstapjes naar meer expressionistisch werk. In het Zeehuis is hij vooral met duinlandschappen in acryl op doek aanwezig.

Voor meer informatie: cyrilwullems@gmail.com, 06-14642961

Duinwandelmidweek Wandelen aan Zee

Vanwege de coronamaatregelen is de duinwandelmidweek gecanceld.
van 15 t/m 19 maart 2021

In deze midweek kunt u met begeleiding wandelen in de prachtige omgeving van ons Natuurvriendenhuis het Zeehuis. Voor de ervaren wandelaar zijn er lange trajecten. Voor de beginners wat kortere routes. We komen altijd samen weer thuis in Het Zeehuis.
Verplaatst van november 2020 naar 15 t/m 19 maart 2021

Prijs voor leden € 197,50, niet-leden: € 255,-. De prijs is excl toeristenbelasting en Bijdrage Hygiënemaatregelen (deze kosten zijn variabel en worden automatisch bij de deelnemersprijs opgeteld). Er zijn op dit moment nog 4 kamers (= plaatsen, want deelnemers zijn meestal alleen ) beschikbaar. Prijs voor leden € 290,- niet-leden: € 435,- Boeken en info: zeehuis@nivon.nl / 088-0990988

Informatie

Natuurvriendenhuis Het Zeehuis
Verspijckweg 5
1865 BJ Bergen aan Zee

X